Iskustva

Iskustva ljudi koji konzumiraju SOUL

 

DIJABETES I MOŽDANI UDAR

Zovem se Čaba Štraub. Imam 59 godina. Iz Bačke Topole sam. Devet godina se lečim od dijabetesa. Dijabetes ili šećerna bolest je veoma elegantna bolest: nema bolova, nema tegoba. Njena suština je da je pankreas prestao da radi ili radi neuredno. Pankreas proizvodi hormon insulin koji omogućava organizmu, tj. ćelijama da iskoriste šećer i druge ugljene hidrate iz krvi. To znači da pogonsko gorivo ne stiže do ćelija kojima je namenjeno, a isti taj šećer ostaje tamo gde mu nikako nije mesto: u krvi. Sam dijabetes ugrožava baš sve organe, a ponajviše kardiovaskularni sistem. Srećom imam jako dobru doktoricu, koja me je već u startu spasla od povišenog krvnog pritiska i prepisala mi insulin. Na žalost ni sa svim insulinima sam samo retko imao nivo šećera ispod 10.
Pre osam godina je usledio prvi napad dijabetesa: počeli su da mi pucaju kapilari u očima, počeo sam da gubim vid. Srećom sam naišao na dva vrhunska oftalmologa u Novom Sadu, koji su mi laserskim terapijama, pa i jednom operacijom donekle vratili vid. Činilo se da mi je stanje stabilno i mogu da odahnem.
Prošle godine smo, supruga i ja, prvi put čuli za „Soul“. Odmah smo videli da se radi o izvanrednom proizvodu i da ćemo ga i mi kupovati „čim se steknu uslovi“. Nije prošlo ni mesec dana, i usledio je i drugi napad dijabetesa. Ovog puta se desio, doduše blag, ali ipak moždani udar. Momentalno smo kupili „Soul“. Pio sam dve kesice dnevno, i za neverovatnih nepunih mesec dana su prestali simptomi: vratila mi se moć pisanja, a i govor mi je postao razgovetniji i poboljšala mi se koncentracija. Tek sam nedavno primetio da su se poboljšali i neki pokazatelji koje sam ja pripisivao odmaklim godinama: nema grčeva u nogama, varenje je perfektno, nema čestih buđenja noću i odlazaka u toalet, a i nivo šećera mi se stabilizovao: često ga merim i nikad nije iznad 10, a prosečni šećer je u granicama normale.
Od kada koristim Soul bio sam više puta na redovnoj kontroli vida ( svaka 3 meseci idem) i stanje je dobro, nije bila potrebna intervencija laserom. Dok nisam pio Soul, imao sam najmanje 1-2 intervencije godišnje.
Soul pijem svaki dan, sada po jednu kesicu dnevno. Možda ovaj napitak i nije čaroban, ali je svakako nenadmašivi antioksidant, antiupalno sredstvo i sredstvo za detoksikaciju, a omega ulja u njemu direktno doprinose ishrani moždanih ćelija. Vratila mi se energija, poboljšala vitalnost te lakše izvršavam svoje radne obaveze i mogu da pešačim i po 10 km.

Štraub Čaba,
Bačka Topola, maj 2015. godine

——————————————————————————————————————————————-

UPALA PROSTATE

 

Moje ime je Tot Ž, imam 35 godina. Sa Soul-om sam se sreo 2013-e godine, počeo sam da ga koristim na preporuku jednog prijatelja. Zašto?

Mučio sam se sa upalom prostate već dve godine. Upala se pojavila, pa se povukla naizmenično. Na leto 2013-e godine stvar je postala ozbiljna, jer sam imao otekotinu, bolove, a mokraća je dosta teško izlazila. Baš sam se spremao da odem kod urologa, kada me je nazvao jedan prijatelj, i rekao mi je da moram nešto da čujem. Saslušao sam priču o Soul-u, ali ništa nisam verovao (dotad sam sve te zdravstvene preparate smatrao bacanjem novca). To veče sam proučio sastojke ovog proizvoda na internetu. Shvatio sam, da ulje crnog kima ima veoma jako antiupalno dejstvo, pa sam odlučio, da isprobam proizvod. Počeo sam da pijem 2 kesice Soul-a na dan, i posle 4. dana (8 kesica) nestali su mi simptomi, prestao je bol, povukla se otekotina a mokraća se praznila normalno. Tad sam nazvao prijatelja, koji mi je preporučio Soul, i pitao sam ga, da li je to NORMALNO, da su simptomi nestali nakon 4 dana. Rekao je da je to normalno, ali je poželjno, da nastavim konzumiranje Soul-a i dalje, jer za regeneraciju prostate je potrebno oko 4-5 meseci konstantnog korišćenja.

Pio sam Soul redovno kroz 5 meseci, potpuno rešio svoj zdravstveni problem, od prošlog decembra se osećam izuzetno dobro. Ono što još  moram da napomenem je, da imam mnogo više energije, bolje spavam, nisam toliko nervozan, kao ranije. A pored svih tih pozitivnih iskustava meni je najvažnije, da moja mala trogodišnja kćerkica obožava Soul! Moramo da sakrijemo kutiju od nje, jer bi ona maznula i popila i više kesica na dan, ako bismo joj dopustili!

Potpuno sam se uverio, da je Soul vrlo dobar proizvod. Mnogima sam preporučio Soul, pa kao meni, i njima je promenio kvalitet života. Srdačno ga preporučujem svakome, jer je Soul jedan fantastičan proizvod!

Tot Ž.

Senta, 21/11/2014.

———————————————————————————————————————————-

Dijabetes

Zovem se Milka, imam 62 godine. Bolujem od Dijabetesa od svoje 30-e godine. Prošle godine (2013) imala sam dve operacije, ugradili su mi tri stenta na srcu. Šećer mi se kretao od najniže 17 do 22 jedinice. Primala sam 4 INZULINA na dan. Mislim, da onaj, koji boluje od Dijabetesa zna šta to znači, godinama boriti se stim nije lako!
Soul sam počela da pijem u aprilu ove godine (pre 3 meseca), po dve kesice na dan. Nisam ni slutila, da će mi Soul za tako kratko vreme smanjiti šećer u krvi, pa zato nisam mnogo obraćala pažnju da češće merim, pa sam i dalje primala po 4 inzulina dnevno. Počeo je da mi jako varira gore-dole. Bilo je čak da se spustio i do 2 jedinice.
Kada sam počela da merim češće, primetila sam, da mi ne treba toliko inzulina, pa sam polako smanjivala dnevnu dozu na tri, pa na dva, i na kraju na jedan. Sada, nakon 3 meseca ja primam ili jedan, ili ni jedan inzulin dnevno. Nivo mog šećera se trenutno kreće 6-8. U vrlo retkim slučajevima mi se podigne do 11. Dobro se osećam, imam više energije, smirenija sam, bolje mi je raspoloženje. Živim na 5.spratu u zgradi gde nema lifta, i nemam poteškoće sa stepenicama, srce me dobro služi. Veoma sam zadovoljna!

Preporučujem osobama, koji primaju insulin, da kada krenu da koriste Soul, neka obrate pažnju na nivo čećera u krvi, jer se poboljšanje javlja tako brzo, da će uobičajena dnevna doza inzulina biti previše i trebaće ga smanjiti.

Jako mi je drago, što su mi pokazali ovaj proizvod! Koristeći ga, ja se nadam da ću uskoro izbaciti insulin iz svog života zauvek!

Milka Gluvajić
Bačka Palanka, 21.07.2014

———————————————————————————————————————————

Tumor sa metastazom

Zovem se Iboja . Imam 47 godina. Radim u jednoj fabrici gde sam godinama bila izložena hemikalijama. Pre 5 meseci  bila sam na kolektivnom sistematskom pregledu, gde su mi ukazali na maligni tumor dojke.Vest je bila neočekivana, sebe sam uvek smatrala zdravom I jakom ženom ! Bio je to veliki šok kako za moju porodicu tako I za mene. Lekar , kojeg sam potražila, savetovao je amputaciju dojke! Nisam mogla to prihvatiti. Odlučila sam potražiti mišljenje drugog lekara, koji je odložio operacije i preporučio da krenemo prvo sa hemoterapijama.

Sa SOUL-om sam se susrela nakon treće hemoterapije. Odmah sam naručila I počela konzumirati prema preporuci . Napravila sam jaku detoksikaciju ( izbacivanje toksina iz tela) prema sledećim uputama:

 1. Dan : 10 kesica SOUL-a , voda I višestruko mazanje zahvaćene promene
 2. Dan : 6 kesica SOUL-a , voda , voće , višestruko mazanje zahvaćene promene
 3. Dan : 3 kesice SOUL-a , voda , normalni obroci , višestruko mazanje zahvaćene promene

U narednih 20 dana  nastavila sam piti 2 kesice dnevno , a zatim povećala ponovo na 3 kesice dnevno I više puta sam mazala zahvaćenu promenu.

U sledećih par dana promene su bile već vidljive. Čvor se počeo smanjivati. Imala sam tumor  i ispod pazuha, u limfnim čvorovima, rak je bio metastazirao već …. To su isto nameravali odstraniti , ali zahvaljujući SOUL-u posle tri nedelje  se nije moglo više napipati, nestao je. U dojci se smanjio na pola od prvobitne veličine. Krvna slika mi je odlična,lekar je zadovoljan . Apetit  mi se povratio , uspela sam ugojiti se 2 kg. Nisam umorna, dobro funkcionišem, prespavam celu noć. Od kada pijem SOUL  nisam posegnula ni za jednim tabletama protiv bolova. Kosa mi je ponovo počela rasti i promena koja je ostala na ruci prilikom primanja hemoterapije se povukla od mazanja SOUL-a. Nastaviću ga I dalje piti .

Iboja S.

St.Moravica 15.07.2014.

——————————————————————————————————————————-

Zovem se Dušan, imam 42 godine. S obzirom da sam se bavio sportom od ranog detinstva, ranije nikad nisam imao problema sa zdravljem. U poslednjih 13 godina sam radio kao vozač kamiona. Kao posledica dugog sedenja dobio sam zakrčenje krvnih sudova u predelu vrata, što je prouzrokovalo povišenje krvnog pritiska i česte glavobolje. Poslednje 3 godine glavobolje su bile sve češće i češće.
Pre 8 meseci prestao sam da vozim kamion, a i dalje patio od glavobolja. Pritisak mi se dizao do 170/100.
Sa Soul-om sam se upoznao pre 4 meseca, i odmah naručio. Prve dve nedelje sam pio po dve kesice dnevno i trudio se da budem fizički sve aktivniji (radim kao trener u karate klubu). Prvi mesec pritisak je oscilovao od jako visokog do prilično niskog, ali glavobolje su bile sve slabije. Posle 2,5 meseca upotrebe Soul-a pritisak mi se vratio u potpuno normalu, 120/80. Takođe imam osećaj, kao da mi se ceo organizam pročistio. Imam više energije, nemam nervoze, psihički sam stabilniji i uopšte se mnogo bolje osećam.
Veoma sam zadovoljan Soul-om i nemam nameru da prekinem sa upotrebom!

Dušan M.

Bačka Palanka, 10.07.2014.

——————————————————————————————————————————–

Nefrotski Sindrom

Zovem se Ivana Caran Moraić.Moj sin od februara prošle godine boluje od Nefrotskog sindroma.Od februara do novembra 2013. stalno smo bili u bolnici.Bukvalno 3-4 nedelje kod kuće pa 2 nedelje u bolnici.Očaj!!Bolest mog deteta je takva da usled izmokravanja proteina dolazi do nedostatka proteina u krvi , te smo mi morali iste da primamo kroz infuziju, naravno uz hospitalizaciju.Od novembra koristi Soul i od novembra nismo bili u bolnici ni jednom.Bolest mu se i dalje vraća, ali koliko god dugo da traje,dešavalo se i preko mesec dana ,proteini u krvi nekim čudom ostaju u zadovoljavajućim granicama.Nama je zapravo Soul zamenio infuziju.Kada je pozitivan samo pojačamo dozu Soula, i ostajemo kod kuće, što nam celu situaciju čini mnogo podnošljivijom.Razdražljivost, koja se kod Aleksandra javila kao posledica uzimanja velikih doza Pronizona, gotovo je nestala.Danas ne razmišljam kakve će se volje probuditi.U toku prošle godine imala sam veliki problem sa njegovom nervozom i samo roditelji koji su prošli kroz isto znaju o čemu govorim.Kusoidan izgled,takođe posledica uzimanja Pronizona, je korigovan usled uzimanja Soula.

Ivana Caran Moraić

Novi Sad, 24.06.2014.

———————————————————————————————————————————–

Bronhitis, Astma, problemi sa kičmom, bolovi u leđima, Candida,, nesanice, hormonski poremećaj, ciste, kamen u bubregu, kožne bolesti

 

Bila sam beba od 2 nedelje, kada su mi lekari dijagnostikovali Bronhitis. Celo  detinjstvo sam provela kod raznih lekara. Lečili su me antibioticima i sa 15 drugih  vrsta raznih lekova do moje 25-e godine. Sa 26 godina sam dobila upalu pluća. 2 nedelje su me lečili na infekcijskom odelenju u bolnici u Kikindi, da bi smanjili upalu. Tamo je specijalista dijagnostikovala Astmu. Trebala sam da koristim 2 vrste pumpica za Astmu.

Sa 20 godina sam dobila bolove u leđima što je kasnije postalo hronično. Dobijala sam Diklofenak injekcije.

Lekovi, prvenstveno antibiotici su uništili moju crevnu floru (nisu me upozorili da sa antibioticima trebam unositi i probiotike). Moj imuni sistem je bio na dnu i razmnožila se u mom organizmu Candida. To u malom broju ne stvarala velike probleme, ali ako se jako razmnoži, stvara velike štete u crevima i u drugim organima. U mom slučaju pored poremećaja u crevima nastali su i kožni problemi. Na licu su mi se pojavile fleke veličine oraha, i fleke nalik Ekcemima. Apotekar mi je preporučio tri vrste krema, i posavetovao me, kada sa kojom da mažem…Fleke su malo izbledele, ali nikad nisu potpuo nestale. Iznova I iznova su se pojavljivale uz svrab i neprijatnosti.

Tri godine sam patila od nesanice. Preko dana sam bila umorna, nisam mogla maksimalno da obavim svoje obaveze, stalno sam se osećala premorenom.

Od lekova mi se desio hormonski poremećaj. Zbog toga mi se pojavila cista na levom jajniku, koju su opreacijom odstranili. Nedavno sam bila kod interniste, koji mi je našao kamen u levom bubregu.

Isprobala sam mnogo proizvoda, ali ni od jednog nisam dobila očekivane rezultate. Sve do sada!!!

Sa Soul-om sam se upoznala pre dva meseca. Meni je ovaj proizvod blagoslov! Posle konzumiranja prve kesice Soul-a prespavala sam noć, kao i sve ostale noći od tada. Svakog jutra se budim sveža, naspavana.

U drugoj nedelji konzumiranja Soul-a nestali su mi bolovi u kičmi i više mi ne trebaju pumpice za Astmu. Nedavno sam ih bacila!

Za potpuni oporavak još treba malo da sačekam, ali osećam da sam na dobrom putu i da ću za koji mesec moći da živim potpuni život! Više ne uzimam nikakve lekove, samo pijem Soul!

Hvala Ti, Soul, da si mi vratio nadu. Da i ja mogu da živim i budem zdrava kao bilo ko drugi!!! Lakše mi prolaze dani, dobro se osećam i veselija sam!

Svakome preporučujem ovaj proizvod!!! Nemojte čekati da Vas bolest potpuno savlada i da lekovi unište Vaš organizam!

SILVIJA TOT

Senta, 20.06.2014.

 

————————————————————————————————————————————-

„Pre više od pet godina imala sam povredu kičme prilikom pada sa merdevina. Trpela sam konstantne bolove kako u gornjem delu kičme tako i u donjem, a i noge su me bolele prilikom dužeg stajanja. Kada sam čula za Soul, odlučila sam da probam i već posle deset dana od kako ga pijem bolovi su nestali, i imam više energije, nisam umorna ni kada se desi da manje sati spavam!”

M. Cvetinov

17.05.2014,Bačka Palanka

————————————————————————————————————————————–

Zovem se Osman, imam 39 godina. Soul sam počeo da koristim kao potpuno zdrav čovek. Pretpostavio sam da neću osetiti neke velike promene, počeo sam da ga koristim radi preventive. Međutim iznenadio sam se. Već sam prvi dan primetio da imam mnogo više energije, kafa mi ne treba, raspoloženje mi je bolje. Za par dana sam imao snimanje u tv studiju. Najteži deo ovog posla je naučiti tekst od 7-8 strana za emisiju. Za razliku od ranije, ja sam tekst naučio mnogo lakše i brže! Ja sam sada mnogo koncentrisaniji, i mnogo bolje pamtim tekst! To mi mnogo znači jer mi olakšava posao!

Osman Ahmed

16.05.2014,Beograd

—————————————————————————————————————————————-

Počeo sam da koristim “SOUL” pre mesec ipo dana, najviše zbog problema sa povišenim holesterolom i sa hemoroidima.
7. marta 2014. sam uradio analizu krvi i sutradan sam krenuo sa korišćenjem proizvoda (uradiću kontrolne analize posle 3 meseca i posle 6 meseci – da uporedim rezultate). Osetio sam da imam mnogo više energije, rešio sam da testiram ovaj efekat: nakon dvoipomesečne pauze počeo sam ponovo da treniram (od sredine decembra do kraja februara nisam bio fizički aktivan), pa je logično da se očekuje upala mišića posle prvog treninga! Ispio sam kesicu SOUL-a pre treninga, i onda sam MAXIMALNIM intenzitetom puna dva sata trenirao. STVARNO se nisam štedeo!  Efekat je bio zapanjujući – ne samo da nisam bio iscrpljen posle treninga, nego nisam ni upalu mišića imao… ponovio sam nekoliko puta ovaj proces (dva puta nedeljno sam trenirao, a onda sam počeo i tri puta nedeljno) i svaki put je rezultat bio isti! Onda sam prestao da koristim SOUL na nedelju dana: već posle prvog treninga (koji sam isto MAKSIMALNIM intenzitetom odradio) sam osetio posledice – sutradan sam “zaradio” upalu mišića!
Ovog vikenda (juče i prekjuče, 26. i 27.04.2014.) sam bio na planinarenju. Na Fruškoj gori, na planinarskom maratonu. U dva dana sam prešao stazu od preko 90 kilometara (!) Ispio sam 2 kesice SOUL-a prvog dana, i još dve drugog dana, i na cilju sam pretrčao poslednjih 200 metara i igrao Kazačok .
Muku sam mučio i sa žuljevima, jutros sam jednu kesicu SOUL-a namazao na stopala i žuljeve i razmazao sam po listovima nogu, evo sada (21h) žuljeva više NEMA (ostale su samo crvenkaste fleke na mestu gde su bili žuljevi… ovo je NEVEROVATNO!), a listovi me osetno manje bole (mišići su SUPER, nisu pod upalom, samo su tetive još uvek upaljene, ali verujem da će i to za dan-dva da se sanira).
Još jedan pozitivan efekat: moje je lice jako osetljivo, i nakon umivanja je koža TOLIKO suva, da se ljuspa i ispucava. GODINAMA sam koristio razne kreme za lice (što dnevne, što noćne), pa posle određenog vremena one prestanu da deluju (zasiti se lice, valjda). Jutros sam nakon umivanja namazao samo SOUL, i lice je celog dana sveže i zategnuto, bez ispucalih tragova i bez ljuspanja!

Ivica Ignjatović

Beograd 28.04.2014

——————————————————————————————————————————————

 

Sa “Soul”-om sam se sreo pre skoro godinu dana. Privukla me je poslovna ideja, a sad sam još više uveren da nisam pogrešio kad sam se odlučio da se bavim promocijom “Soul”-a. A evo i zašto.

Ja sam potpuno zdrav čovek. Kao dete imao sam žuticu i reumatsku groznicu. Osim toga nisam nikad imao neki bitan zdravstveni problem. To što sam imao blago povišen pritisak (130/90) i krvarenje desni dok perem zube, nisam shvatao ozbiljno.

Soul” sam počeo da pijem 20.februara 2013.godine. Prvo što sam osetio je bila energija koju do tada nisam imao u toj meri. Primetio sam da manje spavam, a imam dovoljno energije i koncentracije za bilo kakav posao.  Popodnevne dremke su postale nepotrebne. Kada sam u aprilu otišao da dam krv (dobrovoljni sam davalac) izmerili su mi pritisak 120/81. Više od trideset godina nisam imao tako dobar pritisak. I još uvek je takav. U martu sam na času plesa uganuo nogu. Za oporavak od takve povrede ranije mi je trebalo desetak dana uz mirovanje i obloge. Ovog puta je sve bilo u redu nakon dva dana i to bez bolova i otoka. Četvrti dan od povrede sam ponovo plesao, kao da se ništa nije desilo. U junu su prestale da mi krvare desni kad perem zube. Pijem svako jutro jednu kesicu “Soul”-a i nisam se za ovih godinu dana nijednom razboleo, a nisam izbegavao odlaske i druženje sa onima koji su bolesni. Oni koji me dugo nisu videli, kad me sretnu kažu mi da izgledam mnogo mlađe.

Sve je to “posledica” korišćenja “Soul”-a. Ne vidim razlog da ne nastavim da ga pijem dokle god se bude proizvodio.

Zoran Đokić

Novi Sad 12.02.2014.

——————————————————————————————————————————————

Moje ime je Jelena Babić. Još kao devojka, operisala sam kičmu (L-5, S-1). Zbog te operacije, kasnije sam imala dva carska reza. Godinama posle toga, imala sam ginekološku operaciju materice i jajnika. Veći deo svog života živela sam sa bolovima i redovno koristila antireumatike i miorelaksanse. Sedam godina pre nego što sam počela da pijem Soul, počele su da mi se javljaju glavobolje, jer se problem sa kičmom popeo do cervikalnog dela i bolovi su bili česti i jaki. 25. Decembra 2012. godine, urađena mi je magnetna rezonanca glave, gde je ustanovljeno da imam neresorbovani likvor u malom mozgu, i cistu na pinalnoj žlezdi. Sa tim rezultatima, otišla sam kod svog neurologa, koja mi je još pre MR postavila dijagnozu-migrena, rekla da se sa ovim bolovima moram saživeti, javiti se na kliniku za terapiju bola, ili da redovno odlazim na akupunkture. Kao što sam već rekla, pošto sam godinama koristila lekove, moj imuni sistem je počeo da opada, tako da sam sve češće bivala bolesna. Radeći kao zdravstveni radnik, bila sam svakodnevno izložena virusima i nikako nisam mogla da im se oduprem. Jednog dana, ležala sam u kući sa visokom temperaturom i moj dobar prijatelj doneo mi je kutiju Soul-a. Taj dan popila sam 5 kesica i, na moje veliko iznenađenje, ujutru sam se probudila kao nova. Nastavila sam da ga pijem, jer sam se pre toga informisala o tome šta je u stvari, Soul, i shvatila da mi može pomoći i rešiti sve moje probleme. Narednih mesec dana pila sam po tri kesice dnevno, rešila problem usporenog metabolizma, migrenoznih glavobolja, bolova u lumbalnom delu kičme, a u naredna dva meseca, pila sam po dve kesice i primetila sam da su mi se predmenstrualni simptomi drastično ublažili, a bolovi u stomaku u prva tri dana ciklusa potpuno prestali. Sada pijem po jednu kesicu dnevno, osećam se fantastično, ništa me ne boli, kvalitet mog života se poboljšao. Izuzetno sam srećna što je Soul deo mog života. Pijem ga 11 meseci, i za to vreme nisam popila nijednu tabletu protiv bolova, kao ni antibiotik

Jelena Babić

Novi Sad 05.02.2014.
——————————————————————————————————————————————-
“1998. godine  počela sam da primam insulin. Kako je vreme prolazilo, moje zdravlje je bivalo sve lošije. Doktori su mi dijagnostikovali probleme sa očima, osteoporozu, probleme sa pritiskom, bubrezima… Za ovih petnaest godina kako imam zdravstvenih problema pila sam svakojake preparate, ali mi ni  jedan nije pomogao, a onda sam na nagovor zeta kupila SOUL. Pre početka korišćenje uradila sam biohemijsku analizu krvi i rezultati su bili poražavajući, Počela sam da pijem dve kesice dnevno i posle petnaest dana, kada sam potrošila prvu kutiju, ponovo sam uradila analizu krvi i nisam mogla da verujem u ono što čitam. Samo dva parametra su bila blago povećana, dok su svi ostali rezultati bili odlični. Nastavila sam sa korišćenjem SOUL-a i nadam se da će rezultati biti još bolji.”

Danica Kovačević

Sremska Mitrovica 02.11.2013.

———————————————————————————————————————————————

Imam dve ćerkice, stare 5 i 7 godina. Još kao bebama od 7 i 9 meseci konstatovano je da imaju Laringhitis. Noćno gušenje, trčanje na hitnu pomoć, inhalacije i injekcije su bile redovne pojave kod nas. Ko ima dete koji se guši, tačno zna o čemu govorim. Od prvog dana kada su počele da piju SOUL stanje se znatno poboljšalo a za nepunih mesec dana ni jedan jedini put nisu imale napad gušenja. Inhalator više ne koristimo, noćima mirno spavamo, a osim toga sada mesečno uštedimo više hiljada dinara, koje smo ranije trošili u apotekama za lekove, sredstva potrebna za inhalator, vitamine i razne preparate za jačanje imuniteta. Kada sva deca boluju od neke viroze u vrtiću, moja deca su još uvek zdrava. I kojim slučajem da slučajno pokupe neki virus, one to prebole za dan-dva na nogama, umesto nedelju dana u krevetu.
Presrećna sam što sam upoznala SOUL i što smo korisnici ovog proizvoda!

M. Biači
Temerin 05.05.2012

______________________________________________________________________________________

Imam 60 godina. Krajem prošle godine pala sam sa bicikla i pri tome jako udarila levu preponu. Ništa mi se nije slomilo, ali mi je leva noga jako otekla. Nisam išla kod lekara, mislila sam da će proći sama od sebe. Otprilike nakon dve nedelje noga mi je već tako otekla da  nisam mogla ni da je savijam ni da hodam. I onda mi je sin doneo kutiju SOUL-a. Objasnio mi je kako se pije i ja sam od tog dana svaki dan popila jednu kesicu sa 2 litre vode. Nakon 10 dana oteklina se smanjila i mogla sam da savijam nogu i da hodam normalno.
Od tada redovno pijem SOUL. Smanjio mi se dugogodišnji visok pritisak i šećer u krvi. I Subjektivno i fizički se mnogo bolje osećam!

B. Marija
Belo Blato 03.05.2012

______________________________________________________________________________________

Od 2000-e godine patim od alergije izazvane ambrozijom. Svake godine u periodu cvetanja ambrozije meni bi se pojavili već dobro poznati simptomi te bi mi curio nos, kijala bih, grlo me je svrbelo, oči su mi suzile i svrbile , i nastalo bi čak i gušenje.. Za gušenje sam dobila pumpicu i doktor mi je rekao da ću za nekoliko godina biti astmatičar.
Kada sam počela da koristim SOUL baš se završila sezona cvetanja ambrozije, tako sam morala da čekam skoro godinu dana da saznam da li mi deluje, ali nisam odustala od uzimanja.
Prva moja zapažanja nakon korišćenja SOUL-a su bila sledeće: uveče sam mogla uvek biti duže budna i dan danas mi je potrebno manje sna a ipak se osećam naspavana. Moji blizanci, kćerkica i sin piju po pola kesice na dan i zahvaljujući SOUL-u izbegli smo vađenje krajnika kod sina. Krajnici su mu još uvek veliki ali upale nema i to zahvaljujući crnom kimu jer on veoma smanjuje upale. Prošle godine kada je stigla sezona cvetanja ambrozije, ja sam tek-tek osetila neke simptome. Tada sam povećala dnevnu dozu i svi moji simptomi su potpuno nestali.
Veoma sam zahvalna svom sponzoru što me je upoznao sa SOUL proizvodom. Smatram da je isto tako i moja dužnost da upoznam što više ljudi sa ovim fenomenalanim proizvodom, jer smatram da svako zaslužuje zdravlje i blagostanje!

 E. Farago
Temerin 16.05.2012

______________________________________________________________________________________

Posle celodnevne vožnje traktora na njivi, hemoroid bi mi uvek krvario. Od kada pijem SOUL, ovaj problem mi je nestao!
Od teškog celodnevnog fizičkog rada svakog jutra su me boleli zglobovi u laktu. Od kada pijem SOUL i ovaj problem tj. Bolovi su postepeno nestajali.
Kao osoba koja je zimogrožljiva uvek bih se zimi utopljavao ekstra ćebadima, sada mi zimi više nije toliko hladno kao ranijih godina i nemam potrebu za ekstra pokrivačima.

Ž. Š. Gobor
Temerin 18.05.2012

______________________________________________________________________________________

Zovem se Hajnalka Balaž, imam 30 godina. Do pre godinu dana su me jako bolele ruke, imala sam problem sa žući i vid mi je počeo slabiti. Od jakih bolova u rukama noću sam često plakala i toliko su trnule da su mi stvari ispadale iz njih. Posle prvog porođaja doktori su mi našli kamenčiće u žuči, i otada sam morala koristiti razne lekove. U poslednje vreme trebala sam uzeti lek i više puta na dan. Za bolove u rukama isprobala sam sve kreme na tržištu i tablete protiv bolova, ali ništa nije ublažio ni bol ni trnjenje.
Kada su mi pokazali SOUL, rešila sa da odmah naručim i da ga isprobam. Drago mi je što sam tako odlučila jer su moji problemi nestali. Ruka mi ne boli i ne trne, moj vid se značajno poboljšao.Godinu dana konstantno pijem SOUL kao i moja cela porodica i promene koje nam je uneo u život su predivne!

H. Balaž
Temerin 15.05.2012

______________________________________________________________________________________

Od osnovne škole patim od alergije, nema leka koju nisam isprobala da bi se spasla muka ali beznadežno. Od pre 5 meseci redovno pijem SOUL i mnogo mi je lakše. Imala sam problema i sa spavanjem pošto sam veoma osetljiva osoba, veoma brzo i lako se iznerviram i naravno to je uticalo i na moje spavanje. Kratko spavanje stvaralo je  konstantni umor i iscrpljenost. Od kada koristim SOUL i to se promenulo, redovno spavam celu noć, odmornija sam i energičnija, i nisam više toliko osetljiva, tj. živčana.
Puno puta sam imala problema sa tvrdom stolicom. Pošto sam pila jako male količine vode, sada se i to zmenilo na pozitivno, redovno imam stolicu i organizam mi traži više vode, pa sada popijem i po 2 l.vode na dan.
Osečam da je ceo moj oganizam otporniji, jači; na primer cele zime se nisam prehladila i nisam imala grip mada su ostali članovi porodice baš patili od prehlade.A najvažnije od svega je to da nikakave lekove ne koristim od kad pijem SOUL!

I. Šereš
Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________________

Zadnjih 20 godina sam imao alergiju na polen dreća koji se javljao odmah početkom proleća. U zadnjih par godina sam već morao koristiti i inhalator da bih mogao spavati 2-2 sata noću. Samo nakon 2-3 meseca kako sam počeo da pijem SOUL, uopšte nemam alergiju i ponovo osećam divne mirise proleća a i odlično spavam!
Unazad par godina sam imao problema sa leđima, uglavnom u proleće i jesen javio bi se intenzivni bol, da sam morao nekad primati i inekcije. Korišćenjem SOUL-a, i te tegobe su nestale!!

R. Lepar
Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________________

Baka mi je krajem januara 2012 u 86 godini doživela moždani udar (šlog). Bila je skoro nepokretna i morali smo koristiti pelene. Nakon popijenih 28 kesica (kutija) SOUL-a mogla je da se pridigne, sedi i da koristi sobni wc. Posle druge kutije SOUL-a mogla je da hoda uz tuđu pomoć. Treba da se napomene da joj je lekar smanjio dozu antihipertenzitiva sa 2×1 na 2×1/4 tablete na dan. Pored toga i krvna slika joj se poboljšala.

Natalija
Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________________

Imam kćerku od 6 godina, koja je imala tešku upalu krajnika. 3 nedelje je bila bolesna, (nedelju dana bila u zabavištu). Lekar ju je uvek lečio antibioticima, odbijala je hranu, a lekove smo trebali nabaviti iz inostransta. Poslednji put je bila bolesna u decembru a 2011, a tada mi zaova dala kutiju SOUL-a. Počela je piti po pola kesice dnevno i pomoglo joj je. Od tada neprestalno pije i vec 5 meseci nije bila bolesna!

K. Gere
Utrine 19.05.2012

______________________________________________________________________________________

Moj muž se dosta žalio da loše spava, noću je često morao ustati da bi mokrio. Od novembra redovno konzumira SOUL. Znam tačno, 10.novembra, 2011 je počeo da ga pije, a vec 25. se hvalio da je prespavao noć! Tako je to radosno rekao, da je bilo lepo ga čuti!

E. Kiš
Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________________

Moj suprug je imao jaku glavobolju. Pošto je popio kesicu SOUL-a i čašu vode, samo posle petnaestak minuta glavobolja je potpuno nestala…
Da bi proizvod iskoristila do poslednje kapi, prazne kesice presečem i ostatak SOUL-a namažem na lice uveče pre spavanja. Od ovoga antioksidanta lice mi je postalo mekano a ujedno imam i dobar piling. Posle nekoliko nedelja redovnog mazanja lice mi je mladoliko, lepo i mekano (isto se to može uraditi i sa rukama).

Žužana T.
Temerin 06.05.2012

______________________________________________________________________________________

Naša porodica koristi SOUL i za spoljne upotrebe. Ćerkicu je sin dublje ogrebao ispod levog oka. Mazali smo 2-3 večeri sa SOUL-om i prošlo ju je a da nije ostao ožiljak.
Sinu se s vremena na vreme upali nokat na velikom nožnom prstu. Nakon 2-3 mazanja uveče upala je prošla.
Muž mi se prilikom brijanja ponekad poseče. Na licu su mu se zbog toga stvorili kožni nabori. I njemu nakon 4-5 mazanja uveče nestanu ti kožni nabori.

Rozalia B.
Temerin 04.05.2012

______________________________________________________________________________________

Imam 54 godina. Od malih nogu sklona sam infekcijama, i od vakcine dospela sam u bolnicu. Početkom jula 1988 godine dobila sam alergiju na lek i sunce. 2001-upala pluća, bronchitis, astma, alergija na sve: penicilin, dodatke ishrani, konzervans, limuntus, hmelj, kućne hemikalije, pesticide i herbicide (suprug je poljoprivrednik), na cvetajuće biljke, i tako se skala menjala svake godine. Bila sam alergična i na povrede, ubode insekata, na dodir nekih biljaka- uvek bi sledila inekcija.
Koristila sam Aminofilin, Presing, 3 pumpice. Pila sam lekove za pritisak, za holesterol, lekove protiv Candide albicans (zbog lekova mi je propala crevna flora). Kupovala sam Q10, Omega 3, Ginko bilobu. Tražila sam prirodne načine za izlečenje.
2006-zločudni pronašli su tumor na debelom crevu, pa sam morala na operaciju. Samo dve godine nakon toga 2008-bruh na rani, pa ponovna operacija, i opet nepune dve godine pa manja operacija na bešiki…i da ne nabrajam dalje!

Od novembra 2011-e godine koristim SOUL. U dogovoru sa doktoricom postepeno sam ostavljala lekove. Sada pijem samo SOUL i blagi lek za pritisak. Od tada sam bila samo jednom gripozna u februaru prošle godine, i to samo 3 dana. Ranije sam pola plate davala za lekove pa ipak nisam bila zdrava. Zahvaljuući SOUL-u sada se fantastično osećam!

A. Varga
Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________________

Nakon samo prve doze od pola kesice SOUL-a i nepunih 45 minuta, jaka glavobolja koja me je mučila danima i nedeljama, zbog neispavanosti i nervoze je na moje iznenađenje i oduševljenje nestala. Nakon toga sam počela redovno uzimati svaki dan po jednu kesicu SOUL-a, i samo nakon 10 dana moje tegobe sa reumatskim upalnim procesima i bolovima u kukovima, laktovima, kolenima a naročito šakama su takođe prestale. Moje desni koje su redovno, što zbog paradendoze a što zbog čestih upala procesa krvarile, sada se u znatnoj meri smanjilo ili mogu reći i prestalo.
Genetski takođe nasleđen imam problem sa lošom cirkulacijom i teškim nogama, kao i bolnim venama, trebalo je samo 2 nedelje da i tu dođe do poboljšanja, tj sanira do te mere da sad mogu hodati duge distance a da pri tom ne osećavam ni bolove ni zamor, što je za mene kao bivšeg maratonca od izuzetnog značaja. Osim toga moja energija je znatno povećana, a bol u predelu želudca (nervozan želudac) je takođe prestao.

M. Siriški,
April, 2012
Temerin, Novi Sad – Srbija

______________________________________________________________________________________

Skoro 20 godina sam patila od zatvora i od njegovih posledica. Nema toga šta nisam isprobala da bih rešila ovaj problem. Jako sam brinula zbog toga jer je moja mama imala rak debelog creva i njen doktor mi je obratio pažnju da idem redovno na godišnje kontrole. Od svoje 30-e, sam to činila jer je postojala velika verovatnoća da ću i ja naslediti sklonost ka ovoj zloćudnoj bolesti.
Kada sam počela da pijem SOUL sa dosta vode, ovaj problem je nestao. Pored toga imam mnogo više energije, bolje mi je raspoloženje. 6 meseci koristim SOUL, prošle nedelje sam uradila krvnu analizu da vidim promene, i krvna slika mi je fenomenalna!!!

M. Biači
Temerin 14.05.2012

______________________________________________________________________________________

U februaru mesecu sam počela da patim od strašnih glavobolja. Otišla sam na razne analize i tamo su izrazili sumnju na aneurizmu koja se kasnije i potvrdila. Pritisak je počeo da mi skače što je dodatno sve otežavalo. Lekari su mi rekli, da je to kao da imam tempiranu bombu u mozgu. Pretpostavilo se da ću imati operaciju mozga.
Posle prve kutije SOUL-a glavobolje su se smanjile, pritisak se normalizovao kao i holesterol, osećala sam se puna energije i odmorno pošto inače dosta sati provodim stojeći. Posle druge kutije SOUL-a sam išla na CT-angiografiju gde se više ne pojavljuje aneurizma.
Inače patim i od alergije početkom proleća, i ove godine, pošto pijem SOUL, inhalator još nisam uključila kao ni što ni jednu tabletu nisam uzela jer nemam gušenja i težak kašalj, mada je sada već sredina juna!
Izuzetno sam srećna što su mi ukazali da postoji SOUL i da se radujem svakom danu ZDRAVA!

J. Bakoš
Temerin 10.06.2012

______________________________________________________________________________________

Kada mi je drugarica preporučila SOUL nisam ni znala kakvu će to blagodet doneti mojoj porodici i meni.
Moj mlađi sin još od malena ima problema sa raznim alergijama. Poslednje što mu se dešavalo je da ga jako svrbe i da mu otiču dlanovi i stopala. Da bi smanjio tegobe morao je svaki dan da pije lekpresing. A onda je počeo da pije po jednu kesicu SOUL-a dnevno i ubrzo je zaboravio i na tegobe i na lekove.

Moja snaha je poslednje tri godine povremeno imala jak bol u predelu stomaka. Nijedan od lekara, koje je posetila, nije postavio dijagnozu, niti je pokušao lečenje. Kada je počela da koristi dve kesice SOUL-a dnevno, bolovi su nestali. Istovremeno su joj prestale i česte stolice i naduvenost stomaka, koji su bili posledica kandide, a i ekcem je počeo da se povlači. Uz to, bila je opuštenija i manje nervozna i presrećna.

Pre godinu dana ja sam povredila petu. Mogla sam da hodam vrlo kratko, i to otežano, i morala sam da se često odmaram. Šest meseci sam radila vežbe i koristila razne terapije, ali je oporavak tekao vrlo sporo. A onda sam počela da pijem SOUL. Deset dana kasnije mogla sam normalno da hodam, ali ne suviše dugo, da bi vremenom i to ograničenje skoro prestalo. Sem toga, nokti su mi postali čvrsti, kosa manje opada, noge mi ne otiču ni posle dužeg sedenja, niti kada je jako toplo, ne bole me kolena ( osteoartritis ), manje se umaram, a i herpes je, na moju sreću, prestao da se pojavljuje. I sve to, sa jednom kesicom SOUL-a dnevno.

M. Avramov
oktobar,2012, Novi Sad

______________________________________________________________________________________

Moje iskustvo nakon 20 dana korišćenjem preparata SOUL su sledeća: već posle trće kesice SOUL-a bolovi u nogama, pritisak u krvnim sudovima nogu koji je bio nepodnošljiv i konstantan umor, neverovatan, ali su nestali, tako da se svakim danom osećam sve bolje i bolje. Zatim cirkulacija je vidno bolja, jer me više ne probudi svake noći bol u desnoj ruci izazvana trnjenjem, a samim tim se osetno poboljšalja i mikrocirkulacija. I kvalitet sna je neuporedivo bolji s obzirom da 3-4 godine ni sa jednim sredstvom za spavanje nisam mogla postići čak ni 3 sata kontinuiranog sna. Zasada pijem jednu kesicu dnevno.

R. Vidicki
Novi Sad 30.04.2012

______________________________________________________________________________________

Prvo što sam osetio je da je SOUL savršen, bila je to moja neizdržljiva glavobolja koja me je uverila u to jer sam ga prvi put tada popio, i samo nakon 45min bolovi su nestali, što inače nisam mogao postići ni sa 3 Analgina dnevno. Koristim ga 15 dana i više ujutro ne uzimam Diclofenac i Analgin, jer bez toga nisam mogao da ustanem iz kreveta. Pritisak mi se sveo na normalne vrednosti, mada još uvek koristim redovnu terapiju za visok krvni pritisak, SOUL je za 15 dana sveo moj inače jako visok pritisak na 120/80. Nivo šećera u krvi je stabilizovan, mada imam hiperglycemiu. Pijem dve kesice SOUL-a dnevno i prezadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem.

B. Vidicki
Novi Sad 30.04.2012

______________________________________________________________________________________

Pre šest godina doživela sam saobraćajnu nesreću sa mnogo teških telesnih povreda. Od tada sam imala četiri operacije, ali posledice i tegobe su, nažalost, ostale. Bila sam svakodnevno na jakim lekovima protiv bolova (diklofen, brufen, naproxen, flugalin, nimulid), koje sam po potrebi samo dodavala, kao i antidepresivima (ksalol, zoloft) kako bih te tegobe prevazišla. Stanje mi je bilo sve gore, da bi na sve to dobila težak oblik alergije. Osip i otoci  sa povremenim gušenjem su dodatno otežali moje već usporeno kretanje. Krećem sa terapijom (presing, aerius, sinopen, didermal). Još gore! Dani bez sna i volje! Prelazim na niripan od 8mg 3x na dan, ali bez pomaka. Dobijam i tri puta nedeljno injekcije protiv alergije. Opet bez pomaka. Nesanica, nervoza, bolovi –  to je bila moja svakodnevica. Pre tačno četiri meseca moja agonija polako počinje da bledi. Tada sam na moju sreću počela da koristim SOUL. Posle samo nekoliko nedelja počele su da prestaju moje tegobe. Alergija je nestajala u kontinuitetu sa upotrebom jedne kesice SOUL-a. Povećanjem doze na dve kesice, koje i danas koristim, alergija je skroz nestala kao i korišćenje lekova. Depresije nema, a san mi se vratio u normalu. Bolovi su takođe prestali, a moja energija je nemerljiva. Mogu mnogo više da se krećem i šetnja mi je postala uživanje. Sada bez lekova, sa dve kesice SOUL-a, dnevno osećam se neverovatno dobro i sa velikim optimizmom gledam na svaki novi dan.

N. Bjelica
03. 11. 2012., Maglić

______________________________________________________________________________________

Zovem se Divijak Anka. Imam 76 godina. Zbog napornog rada kroz dugi niz godina u poslednje vreme, pojavile su mi se tegobe u vidu visokog krvnog pritiska i povišenog šećera u krvi. SOUL sam počela da koristim pre dva meseca i vrlo sam srećna i zadovoljna! Sa jednom kesicom SOUL-a pritisak mi je sa 180/105 pao na normalu, a nivo šećera se spustio sa 10 na 6,6. VEOMA SAM SREĆNA! I SOUL SVIMA PREPORUČUJEM!

A. Divijak
05. 11. 2012. Maglić

______________________________________________________________________________________

Ujutru kada ustanem i popijem SOUL, za minut sam razbuđen, imam više energije i ceo dan sam aktivniji no što sam bio ranije. Imam više strpljenja sa porodicom, i sa malim sinom mogu mnogo više da igram. Od svoje druge godine sam grickao nokte (do 30-te). Nisam znao zašto, i sve sam učinio da bi prestao, ali neuspešno. Posle korišćenja SOUL-a sam za dve nedelje primetio da to više ne radim. Pošto sam pušač često bi me ujutro davio taj duboki pušački kašalj, medjutim i to je korišćenjem SOUL-a nestalo za 2 dana.
Supruga je imala problema sa varenjem posle porođaja i jako joj je opadala kosa. Samo posle nedelju dana korišćenja SOUL-a, stolica se regulisala i posle otprilike dva meseca smo primetili da joj više ni kosa nije opadala. I ona ima više energije i pošto su problemi u crevima rešeni, ona je stabilnija i uravnotežnija, time ima više smeha i dobrog raspoloženja u porodici nego problema i svađe. Moj sin od 6 godina isto pije ujutru pola kesice SOUL-a pre obdaništa, i on je sam shvatio da se lakše razbudi i da mu je lepši dan u zabavištu. Svako jutro to mu je prvo što traži “Čarobni napitak”, a iz zabavišta ne izostaje jer cele zime nije bio bolestan.

 Š. Varga
Temerin 20.05.2012

______________________________________________________________________________________

Imam 45 godina, do nedavno nisam imao zdravstvenih problema , osim poneke kratkotrajne prehlade, glavobolje i par uganuća zglobova u ranim dvadesetim godinama. Sve u svemu, zdravlje za poželeti.
Početkom maja prošle godine sam se probudio sa bolom i otokom u skočnim zglobovima. Pomislio sam da sam se nešto preforsirao predhodnih dana i nisam pridavao tome veći značaj. Sigurno će proći za koji dan, pomislio sam. Međutim, kako je vreme prolazilo bol se intevizirala i otok se uvećao, pa sam potegao za lekovima za bolove, a u međuvremenu i posetio i izabranog lekara opšte prakse, koji me je uputio u labaratoriju, radi analiza krvi i urina. Svi dobijeni rezultati su bili u redu, a meni je bilo sve lošije. Da bi funkcionisao morao sam da pijem i više puta dnevno lekove za bolove: analgin, diclofenac duo i sl. Bol bi se smanjila, ali nije nestala, a otok je i dalje bio prisutan. Krenuo sam na dalje specijalističke preglede, fizijatrija i rematologija. U međuvremenu bol se proširila na zglobove srednjeg prsta stopala i ručne zglobove. Svi simptomi su vukli na Rematoidni artritis, neki oblik, nešto što za šta ne postoji lek za izlečenje, nego samo za blago saniranje problema.
Nakon rendgenskog snimanja, postavljena mi je dijagnoza: degerativno oštećenje hrskavičnog dela oba skočna zgloba. Obilazak doktora je trajao 3 meseca, došlo se do uzroka, ali i ne i do rešenja. I dalje sam pio lekove za bolove.
Krajem avgusta sam se susreo sa Soul-om i počeo da ga konzumiram, po jednu kesicu dnevno, natašte. Posle 30-tak dana primetio sam nešto čudno, moj bol u zglobovima je nestao, a i otok se izgubio. Zauzet raznim poslovima nisam ni primetio da sam usput nešto izgubio: zdravstveni problem koji me je jako opterećivao i fizički i psihički.
Jako sam srećan što sam tako brzo rešio svoj problem i što se tu našao Soul.

Siniša K.
Novi Sad, 07.02.2013.

______________________________________________________________________________________

Godine 2005 moj život se promenio.
U saobraćajnoj nesreći sam slomio vrat, C7. Nakon uspešne operacije i UGRADNJE dve titanijumske šipke i osam šrafova na kičmi, bio sam na jakim lekovima protiv bolova poput morfijuma i Oxyicontin, kasnije Percocet i Tylenor4, tabletama za spavanje i mnogim drugim lekovima za smanjenje upala. Istina je da nijedan od njih nije smanjio bol ili upalne procese. Sve što su uradili je da sam u glavi osećao otupelost i osećao sam se kao u komiran većinu vremena. To je bilo živi pakao, godinama sam živeo sa hroničnim bolom.
Nedavno mi je jedan prijatelj preporučio, da pokušam sa RAIN-ovim proizvodom, SOUL antioksidansom, i antiinflamatornim Super hranljivim nutrijentom.
Ja sam oduvek uzimao najkvalitetnije vitamine, minerale i to vreme sam pio Goji sok ali bez nekih korisni efekata na moje zdravlje uopšte, pa sam odlučio da pokušam SOUL.
Počeo sam sa 3 paketa SOUL-a svakog dana. Prva stvar koju sam primetio moj rad creva postala su redovna, počeo sam i da na prirodan zaspim u ranim večernjim satima, spavao sam preko noći i probudio bi se ujutro potpuno svež. I za sve ovo bi vredelo da se uzmima SOUL zauvek, međutim promene su i dalje išle na bolje. U roku od oko 3 meseca sve upale su nestale iz mog gornjeg dela tela (rame i vrat). Bol sa kojom sam živeo preko 6 godina, od moje nesreća, smanjilo se za 90 odsto. Konačno sam bio u stanju da pokrećem glavu u stranu i dalje natrag i napred.
Nisam mogao da verujem šta sam doživeo sa ovim proizvodom. Izgubio sam oko 27 kilograma, i učlanio sam se u teretanu. Moj prvi trening je bio svega 5 minuta na traci, i mislilo sam da ću umreti. U starosti od 50 godina, sada sam u stanju da trčim sat i vozim bicikl sat, i ja se osećam kao da imam 20 godina.
Ovog meseca sam bilo na Bledu, Sloveniji, i sa mojim prijateljima sam se popeo na planinu da bi videli prelepi vodopad. Bio sam najstariji u grupi, a ipak sam trčao sve do vrha oko 6 km i nazad dole, bez ikakvog ozbiljnog bola osim kratkog daha.
Uzgred, ovo je slika sa putovanja na Bledu,


Da li SOUL antioksidansi i resveratrol održavaju vaše telo mladim? Odgovor je DA, bolje da verujute, vidite moju ženu ona je samo godinu dana mlađa od mene.
Dame i gospođo, možete da izgledate mlađe i da se osećate bolje…. Pijte SOUL svaki dan!

Attila K.
Kanada, 2012.

______________________________________________________________________________________

Imamo unuku Kristinu koja je jedne večeri, kako to biva, skoknula u naš krevet da prespava. Te noći me probudio neki podmukli zvuk, naša Kristina je spavajući neprestalno kašljala. Rekao sam mojoj Ani da je probudi i dotle otišao po kašikicu i SOUL. Dali smo joj jednu supenu kašiku SOUL-a, i bukvalno za minut je zaspala a do ujutru ni jednom nije zakašljala. Od tad Kristina pije svaki dan po pola kesice SOUL-a, a ponekad i celu, kad ide na trening tenisa.

Milan P.
Kisač, 07.04.2013.

123 thoughts on “Iskustva”

 1. Pingback: cialis 20 mg price
 2. Pingback: cialis 5mg
 3. Pingback: viagra generic
 4. Pingback: cheap viagra
 5. Pingback: cialis online
 6. Pingback: online pharmacy
 7. Pingback: Viagra or cialis
 8. Pingback: vardenafil 20 mg
 9. Pingback: levitra for sale
 10. Pingback: vardenafil generic
 11. Pingback: online gambling
 12. Pingback: play casino online
 13. Pingback: sildenafil price
 14. Pingback: slot machines
 15. Pingback: tadalafil reviews
 16. Pingback: viagra pills
 17. Pingback: 20 cialis
 18. Pingback: buy cialis
 19. Pingback: cialis buy
 20. Pingback: cialis buy
 21. Pingback: buy cialis
 22. Pingback: online casinos
 23. Pingback: real money casino
 24. Pingback: slot machine games
 25. Pingback: purchase viagra
 26. Pingback: cialis buy online
 27. Pingback: buy cialis online
 28. Pingback: best online casino
 29. Pingback: Viagra or cialis
 30. Pingback: Overnight viagra
 31. Pingback: US viagra sales
 32. Pingback: custom my essay
 33. Pingback: writing my thesis
 34. Pingback: Buy viagra in us
 35. Pingback: tadalafil cheap
 36. Pingback: cialis 5mg
 37. Pingback: daily cialis
 38. Pingback: Avodart
 39. Pingback: Kemadrin
 40. Pingback: viagra
 41. Pingback: cialis 20 mg
 42. Pingback: cheap cialis 20 mg
 43. Pingback: dqhuwfir
 44. Pingback: buy cialis
 45. Pingback: comprar viagra
 46. Pingback: write my essay uk
 47. Pingback: essay help service
 48. Pingback: lasix tablets buy
 49. Pingback: clomid acne
 50. Pingback: synthroid t4
 51. Pingback: thesis help online
 52. Pingback: help with paper
 53. Pingback: cialisfree pills
 54. Pingback: neurontin prices
 55. Pingback: paxil structure
 56. Pingback: plaquenil and eyes
 57. Pingback: prescription drug

Comments are closed.