Soul

Kakav proizvod imamo u ruci?

Proizvod koji vam predstavljamo je plod pedesetogodišnjeg iskustva u lečenju dece obolele od raka i leukimije dr.Arnold S.Leonarda, i njegovog dvadesetogodišnjeg kliničkog istraživanja. Fondacija koja nosi njegovo ime i istražuje kancerogene bolesti kod dece, već punih 20 godina nosilac je u istraživanju ovih bolesti na Univerzitetu u Minesoti. www.aslcancerfund.org
Dr.Arnold S.Leonard publikuje sva svoja istraživanja u raznim naučnim časopisima i medicinskim priručnicima. Vodeći je lekar u ovoj oblasti na raznim akademijama, i predavač na naučnim konferencijama.
Njegovo istraživanje obuhvata pronalaženje načina kako da se nakon radio i hemoterapije deca ponovo vrate na „svoje noge“, i kako im omogućiti da u najkraćem vremenskom periodu vrate i sačuvaju njihovo zdravlje. Višegodišnja istraživanja dr.Arnolda S. Leonarda su urodila plodom, tako je 2009 god. ugledao svet RAIN-ov proizvod po imenu SOUL (DUŠA), sačinjena od prirodnih i licenciranih mikstrata i sastojaka.

Zašto baš seme?

Proizvod je rezultat jednog zaista revolucionarnog pristupa. Još se nikad nije desilo u istoriji proizvodnje dodataka ishrani ili suplemenata, da se umesto voća i biljaka, koriste njihove semenke. Dugogodišnja istraživanja dr.Leonarda su doveli do zaključka da u hladno ceđenim uljima od semenki ima više aktivnih supstanci (npr.antioksidanata) čak i do 30-40 puta više nego u samom voću ili biljkama.

Čemu služe ova ulja?

• Štite ćelije
• Smanjuju rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima
• Debljaju zidove ćelija
• Raznovrsna su ishrana. Nisu lek, nego FUNKCIONALNA HRANA.
• Ova funkcionalna hrana radi na ćelijskom nivou. (Neuhranjene i energetski slabe ćelije ne ispunjavaju svoje funkcije, postaju osetljive i dolazi do bolesti organizma).
• Razlog bolesti je taj što u naš organizam ne unosimo dovoljno raznovrsne hrane bogate hranljivim materija, vitaminima i mineralima kao i mikronutrijensima. Zbog nedostatka hranljivih materija, ćelije i organizam gube svoj prirodni odbrambeni sistem i dolazi do bolesti.
• U SOUL-u se nalaze licencirani sastojci, koji podižu sposobnost organizma da stvara energiju i usporavaju starenje. Pored toga pomaže imuni sistem u radu i deluje pozitivno na krvne sudove.
• SOUL sadrži supstance-antioksidante koje pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i smanjuju rizik zapaljenjskih procesa, koja su glavni uzrok hroničnih oboljenja i malfunkcija ćelija.

Jako je Važno, što je proizvedeno tehnologijom
HLADNOG CEĐENJA!

Važno je pomenuti, da ulja koja se kuvaju pretvaraju se u zasićene masne kiseline. Zato se rafinisana ulja suncokreta, kukuruza i dr. ne smeju zagrevati iznad 50 oC jer postaje otrovna za organizam.

Šta sadrži SOUL?


ULJE CHARDONNAY GROŽĐA
CRNA MALINA
CRNI KIM
D-RIBOZA

Nakon Kliničkog Ispitivanja SOUL je pokazao sledeće rezultate:

(SOUL u sebi sadrži visok nivo antioksidansa, pomaže kod lečenja hroničnih oboljenja, pomaže kod eliminacije raznih upalnih procesa, jača imunitet organizma, ćelijama povećava nivo energije i time usporava starenje)

Antioxidant i (neutrališu slobodne radikale) ima 8,4 puta jače dejstvo nego vitamin C, i 50 puta jače dejstvo od vitamina E.

SOUL ima sledeće klinički ispitane prednosti: Ima veoma visok nivo antioksidanata, (8990 ORAC u kesici od 57,6ml) koji pomažu u borbi protiv svih hroničnih i drugih oboljenja.

Šta je oksidativni stres?

Oksidativan stres je oksidativno oštećenje ćelija, koja uzrokuju slobodni radikali. Slobodni radikali su atomi koji na oksigenskom atomu imaju neparan broj elektrona i ovakav atom teži da stabilizuje nastalu hemijsku nestabilnost i postaje veoma reaktivan u potrebi da ugrabi, spati svoj neparan elektron, što može dovesti do ozbiljnih problema u funkciji ćelija, može doći do razaranja ćelija i do same smrti (odumiranja) ćelija.
Oksidativan stres prouzrokuje više faktora koji su prisutni u našim životu i okolini. A od ovih najčešće se navode kao primer:

• Uzročnici iz okoline (atmosfersko zagađenje, pesticidi, insekticidi, teški metali,…)
• Konzervansi, pesticide, razni emulgatori i vestačke materija kao dodaci ishrani…
• Otrovni ostatci lekova u digestivnom traktu nakon probave (lekovi protiv bolova, antibiotici)
• Poroci, stimulansi (alkohol, cigarete, razne opojne materije tzv.droge)

Zaštita od štetnih promena

Protiv slobodnih radikala štitimo se antioksidansima. Zbog loše ishrane u našem organizmu se stvaraju slobodni radikali, a da bi neutralizovali te slobodni radikale treba povećati unos antioksidanasa u organizam,. Naš organizam je sastavljen od ćelija, ako je sve u redu na ćelijskom nivou, onda će i naš organizam funkcionisati kako treba.

Bolesti koje potiču od oksidativnog stresa

Važno je obustaviti stanje oksidativnog stresa ćelija, jer ovo stanje slabi organizam, koji postaje pogodna za stvaranje patoloških promena, kao što su:
• Razni maligni tumori, kancer ili rak
Autizam, i druge vrste spektrum oboljena
Bolesti srca i kardiovaskularnog sistema, zakrečenje i začepljenje vena i arterija
• Posledice šećerne bolesti (komplikacije)
• Razna Reumatska oboljenja
Neurodegenerativna oboljenja (npr. Alchajmer oboljenje)
• Preuranjeno starenje kože, kao i razne bolesti kože
• Razne vrste alergija
Bolesti očiju

Pozitivno dejstvo Grožđanog ulja – Rezveratrola se ispoljava na:

Kardiovaskularni sistem
• Bolesti srca
• Prevenciju raka
• Raspad kolagena u koži
• RSadrži pycnogenol (pinogenol) koji štiti genetski kod ćelija protiv štetnih oksigenativnih promena
• Poremećaje u vidu
• Histamin blokator, tj.smanjuje prisustvo alergena u organizmu.

JAKO JE VAŽNO! NE LEČI rak nego se koristi kao prevencija od raka.

Soul sadrži nezasićene masne kiseline:
Omega3, Omega6, Omega9

Šta je najvažnije, išto čini ovaj proizvod jedinstvenim na tržištu kao dodataka ishrani jeste, što u sastavu ima takve nezasićene masne kiseline (Omega3, Omega6, Omega9) koje prolaze kroz krvno-moždane barijere! Zato ovaj proizvod daje mozgu jako veliku zaštitnu podršku nasuprot ostalim dodacima u ishrani.
Krvno –moždana barijera je ta koja ne pušta bakterije, gljivice i ostale štetne materije u moždano tkivo i tako štiti mozak.
Zato je važno uzimati nezasićene masne kiseline u određenim srazmerama koje su sposobne da prolaze ove krvne moždane barijere.
Organizam je sposoban da proizvede masnu kiselinu sa jednom ili dve veze. Sve ostale masne kiseline se moraju uneti u vidu ishrane. Nezasićene masne kiseline Omega3, Omega6, i Omega9, sve u jednom, čine sadržaj ovog proizvoda.

Šta znače brojevi iza reči Omega?

Znači koliko molekula sadrži nezasićenih masnih kiselina. Esencijalne, tj.nezasićene masne kiseline smanjuju propadanje mišića, smanjuju upale, poboljšavaju rast mišićne mase, prospešuju regeneraciju i optimališu proizvodnju hormona, prospešuju zdravlje vezivnih tkiva i ligamenata.
Nedostatak esencijalnih masnih kiselina u organizmu dovodi do slabljenja imunog sistema može dovesti do kardio-vaskularnih oboljenja, do sušenja kože i do problema u digestivnom traktu.

Materije protiv upala

Ove materije povišavaju nivo enzima superoksi-dizmutaza u krvi, i tako dolazi do početka procesa samolečenja organizma.

Poboljšava vid

Bolji protok krvi kroz krvne sudove retine rezultira se u pobljšanju vida.
Koristi se kao prevencija od staračkog slepila, katarakte, glaukome itd.

Proizvod zaustavlja i smanjuje proces Atheroscleroze.

U Evropi na vodećem mestu u smrtnosti su oboljenja srca i krvnih sudova. Javlja se u 56% kod žena i u 43% kod muškaraca. Veoma je spora bolest, kod muškaraca počinje od 15.god života, kod žena malo kasnije, tokom dvadesetih ali se nakon menopauze ubrzava.
Zbog neuravnotežene ishrane svi smo izloženi arterosklerozi!
Arteroskleroza je uzrok infarkta srčanog mišića, izlivu krvi u mozak.

Potvrđeno je da s time što proizvod sadrži Flavionide i Nezasićene masne kiseline (Omega3, Omega6, Omega9) zaustavlja i smanjuje proces Atheroscleroze, i tako nakon izvesnog vremena immuni sistem organizma će biti sposoban da sam odstrani ove naslage.

Ulje crnog kima

• Ublažava tegobe izazvane astmom i bronhitisem
• Širi bronhije
Smanjuje tegobe koje izaziva alergija na polen i prašinu
• Odličan je u razblaživanju sekreta a može i da poboljša disanje
• Smanjuje jutarnje napade kašlja pušača
• Može da ublaži kožne, crevne i ligamentarne procese upala
• Pospešuje rad jetre i žuči, jer izuzetno dobro rastvara masti i alkohol
• Može da pospešuje rad pankreasa
Gljivična oboljenja (Candida albicans) psorijaza, neurodermatitis: Ulje crnog kima je jako delotvorno u borbi protiv gljivica i bakterija a ima snažna antivirusna svojstva
Reuma: Ulje crnog kima pomaže u terapiji jer ima lokalno antiinflamatorno svojstvo, i umanjuje bakterijsko i gljivično opterećenje creva i stabilizira iste
Prehlade: influezu, grip i kašalj savlada brže, a kod organizma koji ima jači immunitet i ne dolazi do pojave ovih bolesti

Resveratrol

Više od 2000 istraživanja ističe resveratrolovo delovanje na podmlađivanje. Ovaj jak antioxidant će biti zvezda broj jedan širom sveta u sprečavanju starenja i obnavljanju ćelija. Ogromna uloga resveratrola je u sposobnosti u aktivaciji SIRT1 belančevine koja nosi gen protiv starenja!
Nacionalni Istraživački Univerzitet Starenja pri Harvardu i Vašingtonski Univerzitet su podržali resveratrol kao jedan od glavnih anti-aging supstanci.

„Za šest meseci je phytoalexin resveratrol doneo u ravnotežu neželjene efekte uzrokovane ishranom bogatom kalorijama“.-rekao je BBC-u dr.Rafael de Cabo, naučnik Nacionalnog Istraživačkog Univerziteta Starenja pri Harvardu. Kod istraživanja tačnog dejstva molekule resveratrola na sisare, naučnici su sredovečne laboratorijske miševe podvrgli ishrani bogatom kalorijama, gde je unos energije bio 60% u mastima. Kod miševa sa promenjenom ishranom pojava bolesti i tegoba je jako ličila na tegobe i bolesti koji se javljaju i kod ljudi koji se nezdravo hrane. Gojaznost je rasla, i s tim i rizik od pojave dijabetesa i srčanih tegoba. Onaj glodar koji je redovno dobijao resveratrol, istina, nije smršao ali je imao snižen nivo glukoze, zdraviji rad jetre i srca, i video se napredak u motoričkim sposobnostima. Dok na drugim glodarima koji nisu dobijali resveratol, a hrana im je bila kalorična, nisu se primećivale takve pozitivne promene.“
Naučna istraživanja su dokazala da resveratrol ima sposobnosti sprečavanja zgrušavanja krvi. Zato se korišćenjem mogu izbeći bolesti srca i krvnih sudova, usporava arterosklerozu, pomaže pri regeneraciji ćelija u organizmu, napada loše ćelije i sprečava ih u stvaranju naslaga u krvnim sudovima, blokira mutacije ćelija, koje dovode do malignih tumora, njihovog rasta i njihovog širenja.

Za šta je dobar resveratrol?

• Štiti kardio –vaskularni sistem, i smanjuje nivo štetnog LDL-kolesterina i povišava nivo „dobrog“ HDL-kolesterina.
• Dobro deluje na pluća.
• Zaustavlja preterano zgrušavanje krvi, i tako štiti od nastanka tromboze.
• Poznato je dejstvo protiv kancera(raka)-usporava rast kanceroznih ćelija, a može i da ih uništi.
• Pospešuje regeneraciju zdravih ćelija.
• Ima antiinflamatorno, antibakterijsko dejstvo, pruža zaštitu od gljivičnih infekcija.
• Ima svojstvo anti-alergena, neutrališe histamin.
• Snižava opasnost od demencije, a tako i nastanak Alzheimerove bolesti.
• Delotvorno je kozmetičko sredstvo, sprečava prevremeno starenje, obnavlja kolagen, čuva elastičnost i mekoću kože.
• Povećava otpornost organizma u stresnim situacijama
• Ima veoma izražen učinak u sprečavanju oštećenja retine, preporučuje se dijabetičarima i ljudima sa visokim krvnim pritiskom

CRNA MALINA

Zašto SOUL sadrži crnu malinu i crni kim?

Ova dva sastojka sadrže više desetine raznih prirodnih antioxidanata i esencijalnih masnih kiselina koja pomažu imuni sistem. Osim toga sadrže osam različitih oblika E-vitamina. Ova dva sastojka zajedno imaju bolje delovanje na organizam, nego da ih unosimo pojedinačno.
Kakve su rezultate crna malina i crni kim pokazali na kliničkom ispitivanju?
Ova dva sastojka ispomažući jedno drugog smanjuju upale i nastanak slobodnih radikala.

D-riboza

Značajan je zbog toga što sudeluje u izgradnji DNA lanca, i može se naći u raznim biohemijski značajnim molekulama (kao što je ATP). Štiti srce, naročito srčani mišić. Izvor energije organizma.

Jedna kesica Soul-a je jednake vrednosti kao i da smo pojeli 3,5 kg svežeg voća,naravno bez pesticida.

ISKUSTVA LJUDI, KOJI KONZUMIRAJU SOUL

„Imam kijavicu od detinjstva, čemu su se još pridružili i astma i alergija na hranu, kada sam odrastao.
Pošto sam inače pristalica što prirodnijeg načina života, isprobao sam više vrsta dodataka ishrane i čišćenje creva. Na žalost, curenje nosa od alergije nije prestalo. Morao sam uzimati lek protiv alergije, kapi za nos na bazi steroida i od toga mi je nos uvek krvario.
Počeo sam da pijem SOUL pre nekoliko meseci. U početku sam pio dnevno dve kesice, sada samo jednu, lepo polako na prazan želudac, pošto se bolje apsorbuju hranljive materije već u usnoj duplji. Posle čega obavezno moram piti vode, jer me inače zaboli glava.
I da, ovo mi je prvo proleće i leto, bez alergije i lekova. Hvala. “

Imam jako osetljive desni. Nije bilo pranja zuba, da krv nije curila iz njih. Zubar mi je rekao: „Situacija je takva da su desni slabi, može se naučiti živeti s tim.“- Ali baš ima neko sredstvo za oralnu higijenu koju mi može prodati. Ni sam ne znam kada je prestalo krvarenje, ali samo sam primetio da krvarenja više nema. Odmah sam rekao supruzi koja se baš iznenadila i rekla: „Stvarno! Ni kod mene nema krvarenja!“
_____________________________________________________________
Supruga mi je veoma skeptična, već dve nedelje koristi Soul. Ima svaku moguću alergiju i astmu. Ona ne veruje da je od Soul-a ali alergija joj se smanjila, ja verujem i nadam se da će vremenom prestati.
_____________________________________________________________
Ujutru kada ustanem iz kreveta odmah sam pun energije, ne treba mi vremena „da se razbudim“. Ako sam prethodni dan popio više nego što treba, sutradan sam nikakav, ali kada popijem Soul, za sat vremena je sve u redu. Isprobao sam već dva puta! ☺
_____________________________________________________________
Supruga mi se uvek rano budi i već u 22h je toliko umorna da zaspi za čas posla bilo kakav dobar film da gledamo. Od kada uzima Soul uveče do 23h pa čak i do kasno u noć ostaje budna.
_____________________________________________________________
Supruga mi na svaku jesen i proleće- kada se naglo menja spoljašnja temperatura- puno kose joj ostaje u češlju. Od kako konzumira Soul opadanje kose joj se smanjilo na pola.
____________________________________________________________
U zadnje vreme skoro da u opšte nemam alergijske reakcije, ranije sam stalno duvala nos, oko mi je bilo crveno. U opšte se ne primećuje alergijska reakcija kako već drugi mesec koristim Soul.
_____________________________________________________________
Imam psoriazu na rukama, zahvaljujući Soul-u smanjuje se obim osipa i u opšte me ne srvbi.
_____________________________________________________________
Već mesec i po dana konzumiram Soul. U prva tri dana sam imala proliv, više puta dnevno, praćenim malim grčevima. Bilo je interesantno, da su mi se pojavili stari problemi, ali se sve povuklo za oko dva dana. Naravno svaki dan pijem Soul, svako jutro na prazan stomak. Više obraćam pažnju na količinu vode koju pijem, ako ne uzimam dovoljno, zaboli me glava.
Posle pet dana konzumiranja Soul-a, nisam imao poptrebu za kafom (inače sam pio po dve ili tri na dan) i uopšte mi ne nedostaje. Sada je više ne pijem, pre popijem jedan umirujući čaj.
Imam više energije, manje sam umoran, naspram toga iako manje spavam.

Od početka korišćenja Soul-a, dnevno sam imala dve velike glavobolje, jer na pčetku nisam znala da treba piti puno vode. Od tada svakome naglašavam, da konzumira potrebnu količinu.
Sa menstruacijom sam uvek imala problema, zadnji put mi se desilo, da sam imala mesec i po dana slabo, ali stalno. Od petog dana korišćenja redovno, odnosno normalno po ciklusima dobijam menstruaciju i prestaje na vreme.

Zbog nedostatka spavanja, glava mi je htela svaki put da završi na stolu u toku posla, ali kada poijem jedan Soul, kao da se preporodim.
Nisam umorna, mogu da se skoncentrišem na sve.

Sa mužem zajedno, već dve nedelje pijemo Soul.
Muž mi je veliki pušač(na žalost). Ujutru kada se probudi, neprestano kašlje, skoro samo da ne povraća, što naravno nije čudo, od silnog duvana. A ono što je čudo, da posle dve nedelje, skoro da je neprimetno prestao kašalj kod buđenja.
Kod mene je potreba za spavanje na minimali, a energija mi je dovoljna za ceo dan, uveče ne padam u fotelju ili u krevet kao pre, još i tada mogu obavljati takve zadatke koji zahtevaju veliku koncentraciju. Ali naravno uživam u odmoru kada mogu!

Od kada pijem Soul, noćna vožnja mi predstavlja posebno zadovoljstvo, skoro da sam od toga napravila „sport“.
Do nedavno sam svoje programe tako tempirala da pre mraka stignem na odredište iz razloga što mi je veoma teško palo sedeti iza volana noću, zato što mi je vid bio loš, pa nisam bila u stanju da razgraničim ivicu i sredinu puta tokom noćne vožnje. Sada mi već ne smetaju farovi automobila sa kojima se mimoilazaim, niti oni iza mene. Ne žmirim, široko otvorenim očima vozim. Kada je kišno vreme, ne moram da se zalepim za šofer šajbnu, kao pre, kako bih videla kuda idem. Svet oko mene je kristalno jasan.
Nestao je stres, koji je bio u meni kao uslovni refleks.

Posle mesec dana korišćenja Soul-a, prestale su mi tegobe pre dobijanja mesečne menstruacije, koje su se pojavljivale kao ugrušci i bol u dojkama, niti mi se koža isušuje kao pre, tako da koristim puno manje losiona za telo.
Redovna glavobolja mi je prestala, i dovoljno mi je manje sna.
U zadnjih godinu i po dana, od 6-8 puta sam imao veliku upalu krajnika, stalno sam primao antibiotike i na kraju sam dospeo kod otorinolaringologa, gde su mi rekli da mi se krajnici moraju izvaditi.
Na moju sreću, na operacuji se čekalo dva meseca.
Konzumiram Soul, već dva i po meseci, krajnici su mi u redu, od tada nije bilo ni jedne upale, a ni operacije.
Već tri godine imam problema sa psorijazom.
Polako mi se raširilo na celo telo. Bio sam kod više lekara, dobijao sam kreme i lekove, od kojih nije bilo promena, samo nepodnošljivi svrab. Fleke mi se smanjuju od kada pijem Soul, svraba nema, nestao je.
Nadam se da će uskoro sve nestati u potpunosti.
_____________________________________________________________
Kod svekrve je prestao zatvor stolice, koji joj je već godinama bio problem.
_____________________________________________________________
Posle nekoliko nedelja korišćenja Soul-a sam primetio na sebi, da mi duvan i kafa uopšte ne nedostaju.
_____________________________________________________________
Od kada koristim Soul, koža mi je vidljivo lepša i mekša.
_____________________________________________________________
Povremeno sam imala problema sa povišenim pritiskom, koji mi se stabilizovalo, od kada konzumiram Soul.
_____________________________________________________________
Imam šećernu bolest. Od kada uzimam Soul, nivo šećera mi je na normali.
_____________________________________________________________
Od kada pijem Soul, imam znatno više energije. Ranije nisam mogao ustati ujutru, kada sam legao u 12 uveče.
Sada u ovakvoj situaciji nije problem ustati ni u 6 ujutru.
_____________________________________________________________
Puls mi je višlji nego 130. Na žalost sa lekovima se moglo skinuti samo na 90. Iznenadila sam se, da posle redovnog konzumiranja Soul-a, posle tri nedelje puls mi je pao na 70 otkucaja.
_____________________________________________________________
Na nozi mi je koža redovno isušena i tvda, koja stalno puca i krvari kada dolazi hladno vreme. Ove godine mi se nije pojavilo, iako je već decembar,
Soul pijem već 4 meseci.
_____________________________________________________________
Nestao mi je već godinama nepodnošljiv bol u kostima, posle mesec dana korišćenja Soul-a.

SOUL na srpskom jeziku Download

PDF Rain letak o proizvodu SOUL Download

[stream provider=video flv=x:/www.rainmaker.hr/videos/bestline_soul_srb.flv img=x:/www.rainmaker.hr/videos/bestline_soul_srb.png embed=false share=false width=600 height=350 dock=true controlbar=bottom bandwidth=low title=Rain – Soul autostart=false /]

335 thoughts on “Soul”

 1. Pingback: Watch TV Shows
 2. Pingback: Kinokrad
 3. Pingback: filmy-kinokrad
 4. Pingback: kinokrad-2019
 5. Pingback: serial
 6. Pingback: cerialest.ru
 7. Pingback: youtube2019.ru
 8. Pingback: dorama hdrezka
 9. Pingback: movies hdrezka
 10. Pingback: HDrezka
 11. Pingback: kinosmotretonline
 12. Pingback: LostFilm HD 720
 13. Pingback: bofilm
 14. Pingback: 1 seriya
 15. Pingback: topedstoreusa.com
 16. Pingback: hqcialismht.com
 17. Pingback: genericvgrmax.com
 18. Pingback: canpharmb3.com
 19. Pingback: 4serial.com
 20. Pingback: See-Season-1
 21. Pingback: Evil-Season-1
 22. Pingback: Evil-Season-2
 23. Pingback: Evil-Season-3
 24. Pingback: Evil-Season-4
 25. Pingback: Dollface-Season-1
 26. Pingback: serial 2020
 27. Pingback: Dailymotion
 28. Pingback: Watch+movies+2020
 29. Pingback: Genfio.com
 30. Pingback: fioricet2020.com
 31. Pingback: tvrv.ru
 32. Pingback: 1plus1serial.site
 33. Pingback: #1plus1
 34. Pingback: 1plus1
 35. Pingback: 2020
 36. Pingback: Film
 37. Pingback: Film 2020
 38. Pingback: Film 2021
 39. Pingback: human design
 40. Pingback: dizajn cheloveka
 41. Pingback: human-design-space
 42. Pingback: koma 2020
 43. Pingback: The-Gentlemen
 44. Pingback: led-2
 45. Pingback: pod-vodoi
 46. Pingback: vk 2020
 47. Pingback: DSmlka
 48. Pingback: viagra
 49. Pingback: viagra online
 50. Pingback: +
 51. Pingback: ¯jak Son³k
 52. Pingback: astrolog
 53. Pingback: generic cialis
 54. Pingback: cialis 20mg
 55. Pingback: kinoxaxru.ru
 56. Pingback: strelcov 2020
 57. Pingback: film t-34
 58. Pingback: online pharmacy
 59. Pingback: canadian pharmacy
 60. Pingback: Beograd film 2020
 61. Pingback: psiholog
 62. Pingback: psyhelp_on_line
 63. Pingback: coronavirus
 64. Pingback: PSYCHOSOCIAL
 65. Pingback: film doktor_liza
 66. Pingback: djoker film
 67. Pingback: canadian pharmacy
 68. Pingback: generic viagra
 69. Pingback: buy viagra online
 70. Pingback: viagra coupon
 71. Pingback: generic viagra
 72. Pingback: viagra generic
 73. Pingback: viagra 100mg
 74. Pingback: buy ed pills
 75. Pingback: buy cialis
 76. Pingback: sildenafil
 77. Pingback: cialis online
 78. Pingback: cialis online
 79. Pingback: viagra generic
 80. Pingback: t.me/psyhell
 81. Pingback: bitly.com
 82. Pingback: viagra 100mg
 83. Pingback: viagra price
 84. Pingback: generic cialis
 85. Pingback: viagra coupon
 86. Pingback: cheap viagra
 87. Pingback: cialis
 88. Pingback: cialis coupon
 89. Pingback: cialis 5mg
 90. Pingback: generic vardenafil
 91. Pingback: levitra dosage
 92. Pingback: generic viagra
 93. Pingback: pala casino online
 94. Pingback: buy cheap viagra
 95. Pingback: rlowcostmd.com
 96. Pingback: buy viagra
 97. Pingback: liquid tadalafil
 98. Pingback: bitly
 99. Pingback: short term loans
 100. Pingback: viagra generic
 101. Pingback: cash payday
 102. Pingback: installment loans
 103. Pingback: viagra 100mg
 104. Pingback: 5 mg cialis
 105. Pingback: cialis generic
 106. Pingback: pharmacy
 107. Pingback: cialis generic
 108. Pingback: cialis buy
 109. Pingback: propecia online
 110. Pingback: new cialis
 111. Pingback: best cbd oil
 112. Pingback: generic cialis
 113. Pingback: cbd oil benefits
 114. Pingback: free slots online
 115. Pingback: pure cbd oil
 116. Pingback: gusmeasu.com
 117. Pingback: real online casino
 118. Pingback: dom 2
 119. Pingback: hollywood casino
 120. Pingback: levitra online
 121. Pingback: casino game
 122. Pingback: zoom-psykholog
 123. Pingback: zoom-viber-skype
 124. Pingback: generic ed pills
 125. Pingback: viagra coupon
 126. Pingback: Vratar
 127. Pingback: canada ed drugs
 128. Pingback: Cherkassy 2020
 129. Pingback: canada viagra
 130. Pingback: moskva-psiholog
 131. Pingback: batmanapollo.ru
 132. Pingback: cialis buy online
 133. Pingback: 323
 134. Pingback: 525
 135. Pingback: dom2-ru
 136. Pingback: Tenet Online
 137. Pingback: cialis
 138. Pingback: CFOSPUK
 139. Pingback: MAMprEj
 140. Pingback: fgu0ygW
 141. Pingback: Bangalore Escorts
 142. Pingback: akmeologiya
 143. Pingback: dizain cheloveka
 144. Pingback: human-design-hd
 145. Pingback: batmanapollo
 146. Pingback: tsoy
 147. Pingback: Buy viagra now
 148. Pingback: 44548
 149. Pingback: 44549
 150. Pingback: hod-korolevy-2020
 151. Pingback: HD
 152. Pingback: 158444
 153. Pingback: Order viagra usa
 154. Pingback: 38QvPmk
 155. Pingback: matrica-film
 156. Pingback: dzhonuikfilm4
 157. Pingback: thesis assistance
 158. Pingback: Buy branded viagra
 159. Pingback: 1444
 160. Pingback: cialis cost
 161. Pingback: cialis generic
 162. Pingback: cialis
 163. Pingback: cheap viagra
 164. Pingback: drug costs
 165. Pingback: 24 hr pharmacy
 166. Pingback: cleantalkorg2.ru
 167. Pingback: 232dfsad
 168. Pingback: Paxil
 169. Pingback: Seroquel
 170. Pingback: viagra
 171. Pingback: join vk
 172. Pingback: vk login
 173. Pingback: svaty—7—sezon
 174. Pingback: svaty 7 sezon
 175. Pingback: svaty 7
 176. Pingback: cialis/generic
 177. Pingback: cialis sex pill
 178. Pingback: tik tok
 179. Pingback: pokezjps
 180. Pingback: cialis on line
 181. Pingback: pfizer viagra
 182. Pingback: comprar viagra
 183. Pingback: write essay help
 184. Pingback: clubhouse invite
 185. Pingback: augmentin buy
 186. Pingback: furosemide 500 mg
 187. Pingback: ivermectin 0.1 uk
 188. Pingback: prednisolone cats
 189. Pingback: diflucan tabletas
 190. Pingback: synthroid acne
 191. Pingback: write a thesis
 192. Pingback: metformin pictures
 193. Pingback: paxil for children
 194. Pingback: buy 10 mg cialis
 195. Pingback: plaquenil alopecia
 196. Pingback: pharmeasy
 197. Pingback: The Revenant

Comments are closed.